O moldoveancă a cucerit jurații de la MasterChef cu rețeta sa de zeamă din pui
O tânără din Moldova, în vârstă de 24 de ani, a trecut toate etapele de preselecție necesare pentru a participa la cel de-al șaptelea sezon al show-ului culinar MasterChef, difuzat la ProTV.
Ana Demian este studentă la Facultatea de Arhitectură din București, iar gastronomia reprezintă o mare pasiune pentru ea. În trecut, Ana a participat la workshop-urile Yuliei Visotkaya, unde a învățat multe dintre secretele gătitului. Tânăra a călătorit în multe țări, iar, în 2015, a colaborat cu un mare magazin de mobilă, ca designer de interioare.[unica_same_post_by_category]/* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All. InPage_Mobile */ado.slave(' adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh. kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' });Ana dorește să câștige MasterChef și să deschidă un restaurant, in care să îmbine armonios pasiunile sale - gastronomia și arhitectura.În cadrul primei ediții din acest sezon, participanții au avut misiunea să gătească, la testul Cutia Misterelor, ceva ce le-ar fi adus aminte de copilărie, ceva ce gătea mama, bunica...Moldoveanca a gătit o supă cu tăiței (zeamă) reinterpretată, căci așa au cerut membrii juriului! Și a uimit jurații! Aceasta a servit legumele și tăițeii fragezi în farfurie, iar supa, aparte, într-un bol.Juriul a apreciat atât rețeta, cât și ingeniozitatea tinerei, motiv pentru care moldoveanca s-a calificat în etapa următoare.